Na vsebino
EN
5. 12. 2023

DKOM zavrnila zahtevek za revizijo vlagatelja Pomgrad, d.d., v zadevi »COVID19 - Ureditev prostorov za namen Negovalne bolnišnice UKC Maribor - GOI dela in oprema kuhinje«

Državna revizijska komisija je v postopku pravnega varstva pri oddaji javnega naročila »COVID19 - Ureditev prostorov za namen Negovalne bolnišnice UKC Maribor - GOI dela in oprema kuhinje«, ki ga izvaja naročnik Ministrstvo za zdravje, Urad Republike Slovenije za nadzor, kakovost in investicije v zdravstvu, obravnavala zahtevek za revizijo vlagatelja Pomgrad, gradbeno podjetje, d.d., Murska Sobota.

Državna revizijska komisija je v postopku pravnega varstva v navedeni zadevi ugotovila, da vlagatelj ni uspel izkazati nobene od kršitev, ki jih v zahtevku za revizijo očital naročniku. Vlagatelj je namreč zatrjeval, da je naročnik kršil njegovo pravico do vpogleda v ponudbo izbranega ponudnika, da je njegovo ponudbo napačno ocenil za nedopustno ter da je ponudba izbranega ponudnika nedopustna. Na podlagi slednjega je Državna revizijska komisija zahtevek za revizijo zavrnila kot neutemeljen. 

Natisni stran