Na vsebino
EN
22. 10. 2024

DKOM ugodila zahtevku za revizijo vlagatelja IMP Promont v zadevi »Gradnja prenosnega plinovoda M6 na odseku od KP Ajdovščina do MRP Sežana«

Državna revizijska komisija je v postopku pravnega varstva pri oddaji javnega naročila »Gradnja prenosnega plinovoda M6 na odseku od KP Ajdovščina do MRP Sežana«, ki ga izvaja naročnik Plinovodi, d.o.o., ugodila zahtevku za revizijo vlagatelja IMP Promont, d.o.o., Ljubljana. 

Državna revizijska komisija je v postopku pravnega varstva v navedeni zadevi ugotovila, da naročnik ni ravnal pravilno, ko je ponudbo izbranega ponudnika ocenil kot dopustno. Izbrani ponudnik namreč v ponudbi ni predložil terminskega plana v skladu z zahtevami naročnika, dopolnjevanje ponudbe v tem delu pa ni bilo dopustno, ker je naročnik v tem konkretnem primeru zahteve glede vsebine terminskega plana določil v smislu tehničnih specifikacij. 

Državna revizijska komisija je iz navedenih razlogov zahtevku za revizijo ugodila in razveljavila naročnikovo odločitev o oddaji javnega naročila. 

Natisni stran